loader image

O nama

Ko smo mi?

Osamdesetih godina prošlog veka nije bilo lako niti jednostavno pokrenuti privatan biznis. Trebalo je imati hrabrosti, odlučnosti i jasnu viziju za takav poduhvat. A Ostojin Ljubiša, čovek radoznalog duha, neiscrpne energije i izvanrednih organizacionih sposobnosti uhvatio se u koštac sa takvim izazovom.

30 godina duge tradicije

Prilikom boravka kod nas otkrijte po čemu smo drugačiji od ostalih

Sveža riba

ečanski šaran - smuđ - som - pastrmka

Zoo vrt

jeleni lopatari - srndaći - alpaka - konji...

Domaći gulaš

šumski - divlja svinja - srna - juneći

Naš voćnjak

jabuka - kruška - dunja - šljiva - kajsija

Domaći delikatesi

kulen - kobasica - suvi vrat - pečenica - šunka..

Jela od divljači

suvo meso - gulaši - jelenska kobasica...

Brojevi sami govore...

Neki od brojeva koji će Vam pomoći u odluci da mesto, za Vaš vikend sa porodicom, bude baš Etno selo Tiganjica

ari
površina imanja
životinja
smeštajnih jedinica
restorana

Neki od sadržaja u okviru otno sela

U okviru našeg imanja na raspolaganju je još jedna aktivnost koja će Vam upotpuniti doživljaj. Konji i poniji koje možete jahati.

U okviru etno sela nalazi se izdvojeno igralište za najmlađe, koje povremeno upotpunjujemo određenim radionicama ili animatorima.

Naše imanje poseduje i mini Zoo vrt. Naša životinjska porodica sačinjena je od jelena lopatara, košuta, srndaća, alpake, zečeva, divljih gusaka, divljih pataka, ukrasne živine, banatskih gološijana (autoktona vrsta), konja, ponija, žako papagaja. U saradnji sa Beo Zoo vrtom, svake godine, proširimo našu prodicu, nekim novim članom.

Adrenalinska vožnja kroz prirodu koja nas okružuje. Pre ugovorene rute, prolazi se kratka obuka za korišćenje vozila i potpisuje se saglasnost o najmu istog. Na kvadu i u bagiju mogu se prevoziti dve osobe, jedan punoletna i druga starija od 16 godina. U džipu se mogu prevoziti tri punoletne osobe i jedno dete.

INFORMATIVNI LET avionom Cessna 172 iznad Tiganjice, specijalnog rezervata prirode “Carska Bara”, Kaštela Ečka, meandra Begeja, sela Belo Blato i Zrenjanina ili LET MLAZNIM AVIONOM GALEB G2 koji je namenjen svima onima koji vole adrenalin.

Specijalni rezervat prirode “Carska Bara” ili kako ga drugačije nazivaju “panonski Amazon”, predstavlja mozaik barsko-močvarnih, šumskih, livadskih, stepskih i slatinaskih ekosistema sa raznovrsnim živim svetom. Vožnja brodićem je dostupna za sve uzrasne kategorije i traje oko 60 minuta.

Panonski safari je poludnevni izlet i predstavlja autentičan turistički proizvod ovog podneblja. Tokom ture na raspolaganju su sva naša vozila (kvadovi, bagi i džip). Na čelu grupe je vodič koji Vas vodi kroz mistiku ove nezaboravne avanture.

Lokacija

Ostanite povezani

pratite nas na društvenim mrežama

Etno selo Tiganjica